• Aetos & A Beach Outdoor Toernooi op 29 augustus

  16 aug 2020
 • Ter ere van de opening van het nieuwe indoor volleybalseizoen en ter afsluiting van het beachseizoen organiseren Aetos en A Beach op zaterdag 29 augustus het Aetos Outdoor Toernooi!

  Het toernooi zal plaatsvinden van 13:00 tot 17:00 uur. Je kunt kiezen uit beachvolleybal (2 tegen 2) of op gras (4 tegen 4). Bij zowel het beach- als grastoernooi zal worden gespeeld op basis van het populaire spel King of the Court. Per ronde wordt een nieuwe indeling gemaakt waardoor je snel op je eigen niveau speelt. Als je zelf al een team bij elkaar hebt, kun je je aanmelden met je teamnaam. Indien je nog geen team hebt, kun je je individueel inschrijven en word je ingedeeld (snel inschrijven loont!). We sluiten de dag af met een BBQ vanaf 17:30 uur. Tijdens het toernooi is er gelegenheid om een hapje (broodjes & snacks) en/of drankje te kopen.

  Je kunt naast het toernooi ook nog deelnemen aan een beachvolleybalclinic van 11:00 tot 13:00 uur, georganiseerd door Volleytours. Volleytours organiseert beachvolleybalvakanties op de mooiste beachvolleybalplekken in de wereld, van Spanje tot Sri Lanka. Op de dag van het Aetos Outdoor Toernooi vliegen de internationale topcoaches over om jou te helpen jouw beachvolleybalskills naar een hoger niveau te brengen. Hier wil je bij zijn! Meer informatie en aanmelden kan via Clinic Volleytours.

  Na het toernooi start om 17:00 de borrel en is er een beachvolleybaldemo door de trainers van de ochtendclinic. Tijdens de demo wordt de BBQ klaargezet.

  De inschrijfkosten voor het toernooi bedragen €10 p.p. en de BBQ (na afloop) €15 p.p.

  Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 25 augustus.

  Meld je vandaag nog aan voor het Outdoor toernooi via Inschrijfformulier Outdoor Toernooi!