• Aetos heeft een nieuw thuishonk: sporthal Elderveld

  3 mei 2019
 • Met plezier kondigen we aan dat met ingang van het nieuwe seizoen Sporthal Elderveld het thuishonk wordt van Aetos. Eindelijk een plek waar we als vereniging samen kunnen komen om te trainen en wedstrijden te spelen, competitieteams kunnen aanmoedigen en elkaar in de kantine kunnen ontmoeten. De meest centrale sporthal die we konden vinden om de Aetos volleyballers van Arnhem Noord en Zuid samen te brengen. Een mooie plek ook voor activiteiten zoals toernooien, BBQ’s en feesten.

  Dit betekent dat bijna alle wedstrijden in Elderveld gaan plaatsvinden. De trainingslocaties Valkenhuizen, Omnibus en De Laar blijven bestaan, maar Kermisland komt te vervallen. Daarom zal ons nieuwe thuishonk ook als trainingslocatie gebruikt gaan worden. Vanuit Kermisland verhuizen de recreanten met hun training naar sporthal De Dumpel in Velp en de dames- en herenteams gaan naar een andere trainingslocatie. 

  Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de zaalindeling waarbij de oorspronkelijke trainingstijden en -dagen zoveel mogelijk worden aangehouden. We doen ons best om je zo snel mogelijk te laten weten of er wat voor jou verandert. 

  Sporthal Elderveld heeft een fietsenstalling, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

  We kijken er naar uit om jullie in ons nieuwe thuishonk te ontmoeten!

  Het bestuur.