• Afgelopen weekend kwamen drie teams van Aetos in actie op het NOJK. Ze streden met heel veel andere teams om een plekje in de halve finales van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen.

    Meisjes D (CMV) speelden in Vianen. Meiden van verschillende teams trainden al een tijdje extra om aan elkaar te wennen. Ze hebben heel leuke wedstrijden gespeeld en haalden de kruisfinale voor een plek in de volgende ronde. Het was superspannend, maar helaas hebben ze het net niet gered. Maar dit belooft wat voor de toekomst! Van deze toppers gaan we vast nog veel horen!

    Meisjes C speelden in de Lutte. We zijn trots op de meiden die tegen een tegenstander die iets verder in de ontwikkeling is, bleven vechten en lef toonden tot het laatste punt. Ga zo door meiden!

    Jongens C reisden af naar Raalte. Bij sommige jongens speelden de spanning soms nog wat parten en soms was het lastig om een goede speler van de tegenstander onder controle te krijgen of tactisch zo te spelen dat deze niet tot aanvallen kon komen. Maar de jongens slaagden erin om derde te worden en zijn daarmee door naar de vogende ronde! Gefeliciteerd!!