• Aetos, de volleybalclub van Arnhem!
 • Buurtvolleybal Schuytgraaf - Zaterdag 9 juli 2022

 • Dit volleybaljaar staat in het teken van het WK Volleybal dit najaar in Nederland. Daarom willen wij de hele buurt weer aan het volleybal krijgen en dit doen we met het buurtvolleybaltoernooi in Schuytgraaf.

  Wat: Buurtvolleybaltoernooi Schuytgraaf

  Wanneer: 9 juli 10:00-16:00

  Waar: Landerij de Park

  Voor iedereen wat wils! Het buurttoernooi is voor deelnemers vanaf 14 jaar. Maar niet getreurd: Voor kinderen tot en met 6 jaar hebben wij het Nijntje-pleintje. Daarnaast zijn er voor de kinderen tot 14 jaar ook leuke volleybalactiviteiten aanwezig. En iedereen is natuurlijk van harte welkom om te komen kijken!

  Teamvoorwaarden: Je meldt je aan met je team. Dit team mag maximaal uit 8 spelers bestaan. Er moeten altijd 3 vrouwen in het veld staan, dus houdt hier rekening mee. Je schrijft je met het team in op een voorkeur qua niveau laag, midden of hoog.

  Inschrijven:  Het inschrijven voor het toernooi doe je eenmalig voor je hele team. We vragen €15,00,- inschrijfgeld per team. Inschrijven kan tot en met 18 juni 2022.

  Dat kan via deze link: https://forms.gle/kwgBkLQY4yHYBMpTA

  Als je bent aangemeld krijgt de aanvoerder een bevestiging via de mail. Later ontvang je een mail met meer informatie.

  Maak zoveel mogelijk vrienden, buren, kinderen en mensen in Schuytgraaf enthousiast, zodat we er een fijne dag in de buurt van kunnen maken.

  Mocht u vragen hebben, mag u contact opnemen met: tessavolley@gmail.com