• Wil je contact met ons opnemen? Wij helpen je graag.

  Proeftrainen?
  Wil je een keer op proef komen trainen? Leuk je bent van harte welkom! Klik hier om je meteen aan te melden voor een proeftraining.

  Lid worden?
  Je bent welkom! Informeer je contactpersoon en stuur het inschrijfformulier naar onze ledenadministratie. Klik hier om je direct in te schrijven.

  Algemene vragen?
  Meer informatie nodig over onze vereniging? Stuur een e-mail naar: secretaris@aetos.nl en wij reageren zo snel mogelijk. Toch liever iets per post sturen? Ons correspondentieadres: Volleybalvereniging Aetos, Jachthoornlaan 102, 6813 CH Arnhem.

 • Contactgegevens voor leden

  Vragen over je lidmaatschap?
  Heb je vragen over je lidmaatschap? Gegevens wijzigen? Vragen over een afschrijving? Inschrijven of uitschrijven? Voor al dit soort zaken kan je terecht bij onze ledenadministratie. E-mail: ledenadministratie@aetos.nl

  Heb je nieuwtjes? Wil je iets aan de leden mededelen?
  De razende reporters van de Communicatiecommissie (ComCom) zijn altijd op zoek naar nieuws. Wij maken de nieuwsbrief, beheren de website en plaatsen nieuwtjes op social media (Facebook en Instagram). Heb je nieuws? Wil je iets kwijt? Mail naar: communicatie@aetos.nl

  Overige vragen?
  Speel je al bij ons en heb je vragen die niet over het lidmaatschap gaan, neem dan contact op met het aanspreekpunt van het soort volleybal dat je speelt.

  Aanspreekpunt E-mail
  Jeugd jeugdcoordinator@aetos.nl
  Nevobo senioren tc@aetos.nl
  Recreanten/ midweek rmc@aetos.nl
  Zitvolleybal zit@aetos.nl
  Beachvolleybal beach@aetos.nl

   

  Telefonische bereikbaarheid
  Sorry wij zijn telefonisch niet bereikbaar. Onze vereniging wordt gerund door vrijwilligers, waarvan de meesten overdag aan het werk zijn. Wil je toch bellen, stuur dan een terugbelverzoek per e-mail. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.