• Informatie voor onze jeugdteams

  Deze pagina is voor de jeugd en de ouders van onze jeugdleden. Hier komt alle informatie m.b.t. onze jeugdteams.

 • Nederlands Kampioenschap CMV-Volleybal

  Voor de spelers en ouders van het CMV/meisjes C
   
  Leuke sport is volleybal, of niet? Misschien vind je het wel zo leuk dat je wel eens een keer met het Nederlands Kampioenschap voor CMV-volleybal wil meedoen? Dat kan! 
   
  Bij  Aetos gaan we dit jaar ook meedoen met een meisjes CMV-team. Als je dat leuk lijkt kun je je opgegeven via je trainer(s) bij jeugdcoordinator@aetos.nl
   
  Je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Op 4 januari 2020 zijn de voorronden. Dan moet je kunnen spelen en niet op vakantie zijn. Als we de voorronde winnen dan spelen we ook een halve finale en zelfs mogelijk de finale. De data zijn als volgt:
   
  Zaterdag 04-01-2020: voorronde 
  Zaterdag 15-02-2020: halve finales 
  Zaterdag 11-04-2020: finales 
   
  Als je mee wilt doen moet je beschikbaar zijn voor alle dagen!. Ook moet je bereid zijn om extra te trainen. Die trainingen zijn op de dinsdag in de Dumpel in Velp en starten op 22 oktober..
   
  Let op, als er meer dan zes speelsters zijn die mee willen doen, dan worden de beste en meest gemotiveerde kinderen uitgekozen via instuiftrainingen. Die zijn - indien nodig - op 22 en 29 oktober. 
 • CMV Instructiefilmpjes

  Op het YouTube kanaal van Aetos zijn er filmpjes geplaatst met de spelregels van het CMV-volleybal. De niveau 1 ,2, 3, 5 en 6 zijn gepubliceerd. Niveau 4 vraagt nog even wat geduld.