• Jeugdvolleybal

  Aetos heeft een grote jeugdafdeling met veel teams in Arnhem Zuid en -Noord. De jeugd tot 12 jaar kan terecht bij onze CMV teams, waar zij het volleybal spelenderwijs leren. De jeugd boven de 12 jaar, kan spelen bij de A, B of C jeugd (afhankelijk van de leeftijd). 

 • Volleybal voor jeugd tot 12 jaar

  Aetos leert de jeugd tot 12 jaar, stapsgewijs volleyballen volgens de Cool Moves trainingsmethodiek.

  Wat is Cool Moves Volleybal?
  Cool Moves Volley (CMV) is de officiële competitievorm die gespeeld wordt door kinderen van 6 tot en met 12 jaar.  Volleybal is best een moeilijke sport, daarom heeft de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) speciaal voor kinderen een makkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren. Via zes verschillende niveaus leren de kinderen, op een leuke manier, stapsgewijs volleyballen. Deze stappen worden 1 voor 1 aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel. Wanneer de jeugd Cool Moves Volley speelt dan is er ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen (bron: Nevobo).

 • Volleybal voor jeugd vanaf 12 jaar

  Smashen is één van de leukste acties van volleybal. Celeste Plak en de Nederlandse Volleybaldames scoorden bij het afgelopen WK Volleybal vele schitterende punten met hun smashes. Wil jij ontdekken of smashen en volleybal iets voor jou is? Kom dan eens meetrainen met onze jeugdteams.