• Midweekcompetitievolleybal

  Wil je in competitieverband volleyballen, maar de weekenden vrij houden? Dan is deelname aan de Midweekcompetitie een goed alternatief. Aetos heeft twaalf gemengde recreantenteams (midweekteams) die in deze regionale recreantencompetitie spelen. Van deze twaalf teams trainen er acht als team. De overige vier midweekteams trainen niet als team, maar worden samengesteld uit spelers van één of meerdere recreantengroepen.

 • Wat is de midweekcompetitie?
  De Midweekcompetitie is een lokale recreantencompetitie die om de twee weken op een woensdagavond wordt gespeeld in Hal 1, 2 en 3 van sportcentrum Valkenhuizen. Op een avond spelen ongeveer veertig regionale teams tegen elkaar. De teams zijn gemengd (verplicht minimaal twee dames in het veld).

  Deze competitie kent vier poules die op niveau zijn ingedeeld (A, B, C, D). De A poule is de hoogste poule. De D poule is de laagste poule. Een jaar kent twee Midweekseizoenen. Een seizoen bestaat uit zeven wedstrijdavonden. De eerste twee teams van de poules promoveren, de laatste twee teams degraderen. De poules (A en B) en (C en D) spelen om en om wedstrijden.

  De wedstrijden beginnen rond 19.45 uur en eindigen rond 22.30 uur. Je speelt twee wedstrijden op een avond. Elke wedstrijd bestaat uit 2 sets van 20 minuten. Na elke wedstrijd heb je één wedstrijd rust. Minimaal 2 spelers van je team moeten dan fluiten en tellen bij een wedstrijd van een andere poule. 

 • Hieronder een overzicht van de trainingstijden en -dagen van de midweekteams die als team trainen. Deze teams trainen allemaal in Hal 5 van Valkenhuizen. De teams spelen onder zelf gekozen teamnamen.

  Dag Locatie Tijd Naam Trainer Midweek Poule
  Maandag Valkenhuizen 19.30 tot 21.00 uur Piramide Willy C
  Maandag Valkenhuizen 19.30 tot 21.00 uur De Toppers Willy D
  Woensdag Valkenhuizen 19.30 tot 21.00 uur Fris en Fruitig Bart C
  Donderdag Valkenhuizen 19.30 tot 21.00 uur Untouchables Bart C
  Donderdag Valkenhuizen 19.30 tot 21.00 uur Net Niet Rob D
  Donderdag Valkenhuizen 21.00 tot 22.30 uur Midweekdream Rob C
  Donderdag Valkenhuizen 21.00 tot 22.30 uur Aeuntos Bas A
  Donderdag Valkenhuizen 21.00 tot 22.30 uur Aedostos Bas B


  Meer informatie nodig? Mail naar: rmc@aetos.nl

  Interesse in een proeftraining? Klik hier om deze aan te vragen.