• AETOS DE VOLLEYBALCLUB VAN ARNHEM
 • Kerst Mixed Toernooi (senioren) 22 december 2022

  De inschrijving is gesloten omdat het toernooi vol is. Het kan zijn dat er nog spelers uitvallen. Als je ons mailt dan zetten wij je op de wachtlijst. Wij nemen dan contact met je op zodra er een plek vrij is gekomen. Hoor je niks dan is er helaas geen plaats. 

  Heb je ingeschreven, maar blijkt later dat je niet kan, dan zouden wij het fijn vinden als je je per email afmeld, zodat wij iemand anders nog een plaats kunnen geven. Mail naar rmc@aetos.nl

   

  Dag: Donderdag 22 december 2022

  Tijd: Inloop vanaf 19.30 uur (De wedstrijden beginnen om 20.00 uur en duren tot ongeveer 22.30 uur)

  Locatie: Hal 5 van Sportcentrum Valkenhuizen

  Wil je mee doen aan het mixed toernooi? Schrijf je dan meteen gratis in. Er is plaats voor maximaal 48 spelers, dus schrijf je snel in voordat het vol is. De inschrijving sluit wanneer het maximum aantal spelers is bereikt.

  Het Toernooi

  Met op de achtergrond bijpassende muziek spelen wij onderling partijtjes. Voor degenen die het concept nog niet kennen: Je speelt op deze avond met andere leden in toernooivorm tegen elkaar. Je speelt niet in vaste teams. Elke wedstrijd speel je met andere mensen van allerlei niveau's en teams. Op deze manier leer je ook andere spelers van Aetos kennen. Plezier is hier belangrijker dan winnen. Het toernooi sluiten wij af met een kerstborrel in de kantine. 

  Iedereen die meedoet krijgt bij aankomst een uniek nummer. Onthoudt dit nummer goed. Elke wedstrijd mixen wij de nummers, zodat je steeds met andere mensen speelt.

  Je speelt met op de achtergrond relaxte muziek. Zodra de muziek stopt, stoppen de wedstrijden. Zodra de muziek weer begint zijn de wedstrijden weer gestart. Elke wedstrijd duurt 15 minuten. 

  Omdat je speelt met mensen van allerlei niveau's spelen wij geen positie (niet iedereen speelt systeem). De set up is rechts en wij draaien door. Ook zijn er geen tellers en scheidsrechters. Het gaat niet om winnen, maar recreatieve potjes volleybal in een prettige sfeer.

  Met sportieve groet,

  Maurice Stegenga en Jessie van der Ham