• Sinds de start bij de notaris op 22 mei 2018 zijn er bij Aetos al een aantal stappen gedaan om te komen tot een gezonde ambitieuze vereniging. Mijn motivatie en rol in de afgelopen periode was om een bijdrage te leveren aan het proces om de fusie zo goed mogelijk te laten verlopen op basis van de jaren ervaring bij een van de moederverenigingen.
  Zo langzamerhand wordt het tijd dat iemand van de jongere generatie het stokje gaat overnemen. Na de afgelopen beginperiode gaan we de vereniging verder uitbouwen. De nodige uitdagingen staan ons te wachten. Het moment voor een jong talent om in te stappen, om dit mee te maken en dit te verwezenlijken.
  Wie wil deze uitdaging op zich nemen?
  Wat moet je investeren:
  * Tijd,1 uur per dag voor post, email en uitwerken van gemaakte afspraken (bij voorkeur per dag afwerken. Laten oplopen geeft dubbel werk, ergernis en verlies van overzicht) en reserveer 1 avond in de week voor vergaderingen (bestuur, ALV, Nevobo, Gemeente, Contactpersoon intern voor de afgesproken portefeuille binnen het bestuur)
  * Je brains
  Wat krijg je er voor terug:
  * Ervaring in het besturen van een organisatie, zoals analyseren, beoordelen en beslissen waarbij je rekening moet houden met aspecten als financiën, technische commissies, gemeentelijke instanties
  * Een groot netwerk binnen en buiten de vereniging
  * Ervaring met argumenteren, debatteren en onderhandelen
  * Prettige samenwerking en verantwoordelijkheid
  Je wordt ingewerkt door een zeer ervaren secretaris
  Belangstelling? Neem contact op met ondergetekende
  Met vriendelijke groet,
  Bram Suithoff - secretaris@aetos.nl