• Outdoor volleybal A Beach en Aetos groot succes

  23 mei 2020
 • Maar liefst 160 volleyballers hebben direct gebruik gemaakt van het nieuwe outdoor volleybal-concept van A Beach en Aetos. Sportcomplex Valkenhuizen was op 18, 19 en 20 mei het kloppende hart voor de popelende volleybalspelers in en om Arnhem. Volgens de spelers is het heerlijk om eindelijk weer te sporten en is het reserveringssysteem van A Beach en Aetos een doorslaand succes.

  Vele volleyballers stonden al weken te popelen om weer te mogen sporten. De jeugd mocht op 4 mei al van start, waar de volwassen sporters nog even hun geduld moesten bewaren. Op woensdag 6 mei kwam ook hier het verlossende signaal vanuit de overheid: onder behoud van 1,5 meter afstand en het naleven van de andere corona-regels mochten ook zij de velden weer betreden.

  Om hier als vereniging goed mee om te kunnen gaan, is er hard gewerkt aan een online reserveringssysteem. Met dit systeem is een prachtig vrij-spelen-concept ontwikkeld waarmee aan iedere vraag kan worden voldaan. Iedere speler kan zich zowel individueel, met partner of in groepsverband inschrijven met een maximum van 6 spelers per veld.

  Met 18 volleybalvelden en diverse tijdslots bieden A Beach en Aetos per week aan ruim 700 sporters de mogelijkheid om te volleyballen.

  Ben jij nieuwsgierig naar dit concept, kijk dan op abeach.nl voor de uitleg en de inschrijfmogelijkheden. Direct inschrijven kan op https://abeach.nl/inschrijven.