• De zomerstop zit er bijna op. Wij hopen dat jullie een leuke vakantie hebben gehad en kijken er naar uit om jullie weer te zien. Op dit moment zijn alle vrijwilligers nog druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Het vergt veel tijd, energie en planning om voor meer dan 800 leden alles te regelen. Denk hierbij aan de puzzel van de teamindelingen, de trainingstijden en locaties, het materiaal, het regelen van trainers, etc. Zodra alles bekend is laten wij dat meteen aan jullie weten. 

    Alle trainingen  starten weer vanaf maandag 19 augustus, behalve die van de team trainend op de donderdag in Valkenhuizen. Deze teams beginnen een weekje later. Dit omdat Valkenhuizen op donderdag 22 augustus gesloten is. Traditioneel starten wij het seizoen met een Openingsdag en deze sluiten wij af met een gezellige barbecue, dit in onze nieuwe eigen thuishal Elderveld. Een clubfeest wordt later dit jaar georganiseerd.

    Wij nodigen alle leden uit voor de Openingsdag en de Barbecue. Inschrijving voor beide is wel noodzakelijk. Klik hier voor meer informatie en om je meteen in te schrijven.