• AETOS DE VOLLEYBALCLUB VAN ARNHEM
  • Technische Commissie

  • De TC regelt alle zaken met betrekking tot de teamindeling en trainingen voor de senioren competitieteams. Elk team heeft een TC-lid als contactpersoon. Mocht je vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot team- en of volleybaltechnische zaken: neem contact op met je TC-contactpersoon of stuur een mailtje naar tc@aetos.nl.

    Dames- en herencompetitie

    De competitieteams voor dames en heren trainen één, anderhalf of twee keer per week en spelen daarnaast wekelijks een wedstrijd in de Nevobo-competitie tegen andere teams uit de regio. Deze wedstrijden zijn meestal op zaterdag, hoewel een enkel team de thuiswedstrijden op donderdag- of vrijdagavond speelt. De trainingen en wedstrijden worden gespeeld op de diverse Aetos-locaties, dit verschilt per team. 

    Aetos komt in het seizoen 2021/2022 in de competitie uit met 9 heren- en 10 damesteams, van de 4e klasse (dames / 3e klasse (heren) tot en met de promotieklasse (dames) / 2e divisie (heren). Er zijn dus volop mogelijkheden om spelers in te delen in een team passend bij het eigen niveau en ambitie! Eventueel is ook alleen meetrainen met een competitieteam zonder wedstrijden te spelen een optie. 

    Zin om mee te doen? Meld je aan via een mailtje aan  tc@aetos.nl.