• Technische Zaken

  Aetos heeft voor ieder groep leden een commissie/ coördinator die verantwoordelijk is voor alle technische- en organisatorische zaken van de toegewezen groep leden. Zij zijn de schakel tussen het bestuur en de spelers. Zij rapporteren rechtstreeks aan het bestuur. Verantwoordelijkheden zijn o.a.: het indelen van teams en trainers, het bepalen van trainingstijden- en dagen, het opvangen van aspirantleden,  etc. Daarnaast zijn zij het aanspreekpunt binnen de vereniging voor de spelers. Dus heb je vragen, wil je iets kwijt, neem dan contact op met één van onderstaande commissies/coördinatoren:

  1. Jeugd: Jeugdcoördinator: jeugdcoordinator@aetos.nl
  2. Heren-damesteams: Technische Commissie: tc@aetos.nl
  3. Recreanten- midweekteams: Recreanten- midweekcommissie: rmc@aetos.nl
  4. Zitvolleybal: Zitvolleybalcoördinator: zit@aetos.nl
  5. Beachvolleybal: Beachcommissie: beach@aetos.nl

   

 • Technische Commissie

  De TC regelt alle zaken met betrekking tot de teamindeling en trainingen voor de senioren competitieteams. In principe heeft elk team een TC-lid als contactpersoon. Mocht je vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot team- en of volleybaltechnische zaken: neem contact op met je TC-contactpersoon of stuur een mailtje naar tc@aetos.nl.

  De TC bestaat uit: Mark Schravesande, Tamara Kramer, Mirjam Zitter, Niels Gerritsen en Janneke Janssen.

 • Jeugdcoördinator

 • Recreanten- midweekcommissie

  De Recreanten- midweekcommissie (RMC)  is het aanspreekpunt voor alles dat te maken heeft met recreanten- en midweekcompetitie zaken. Denk o.a. aan de opvang van nieuwe leden, de samenstelling van teams, het aanstellen van trainers, etc. Per trainingslocatie hebben wij een coördinator. Ons algemene e-mailadres is: rmc@aetos.nl

  Speel je al bij ons en heb je vragen of opmerkingen, neem dan met één van ons contact op of spreek ons aan als je ons ziet.

  Maurice Stegenga (Valkenhuizen): rmc-noord@aetos.nl
  Ed van Engel (Kermisland en De Dumpel): rmc-oost@aetos.nl
  Jacqueline van Dam en Suzanne van Stempvoort (Omnibus & De Laar): rmc-zuid@aetos.nl

 • Zitvolleybalcoördinator

 • Beachcommissie

  De Beachcommissie bestaat uit Mark Schravesande, Maricke Hiddink, Stef Aerts, Paul Ubbink, Rob Jansen, Fabian van Schevikhoven en Bram Westerduin. De Beachcommissie bestaat al vanaf 2007 en is dus al ruim 10 jaar bezig met het organiseren van beachvolleybal in Arnhem. Ons doel: het beachen in Arnhem op de kaart zetten! Dat lukt ieder jaar beter, maar de Beachcommissie blijft werken aan verbeteringen. Ons e-mailadres: beach@aetos.nl