• Unieke jeugd- & jongerenactie: gratis naar het EK Volleybal!

    17 aug 2019
  • Net voor het nieuwe seizoen, van 13 t/m 23 september, spelen de Lange Mannen het EK Volleybal in eigen land. Voor dit EK hebben wij een leuke actie bedacht in samenwerking met de Rabobank en verspreid onder de jeugdleden en trainers/coaches van de jeugdteams. Voel je vrij om dit op jouw manier onder de aandacht te brengen binnen jullie vereniging. 

    2.000 vrijkaarten voor 13 en 14 september
    De Rabobank en de Nevobo lanceren voor het EK Volleybal de Rabobank Jeugdactie. Met deze actie kunnen 2.000 jongeren gratis het EK Volleybal bezoeken. Iedereen die op of na 1 januari 2000 geboren is, kan een vrijkaart bestellen. De kaarten zijn beschikbaar zijn voor de wedstrijden op vrijdag 13 of zaterdag 14 september, wanneer de Lange Mannen in actie komen in Rotterdam Ahoy. Bekijk deze pagina voor meer informatie over het EK in Rotterdam.

    De tickets zijn te bestellen via deze pagina. In de ticketshop staat beschreven hoe het bestelproces precies werkt. Hier is ook een link te vinden naar de pagina waar jij je tickets kan bestellen. Let op: op=op, dus wees er snel bij!