• Clubfeest voor de jeugd

  's Middags beginnen we ons Grote Clubfeest met een geweldig jeugdprogramma, voor alle CMV'ers en de B- en C-jeugd. We doen dat natuurlijk in samenwerking met het Openluchtmuseum, maar ook met de dansentertainers van Dansjefit.

  Mede door een bijdrage uit de opbrengst van de Grote Clubactie kost een jeugdticket slechts 7,50 euro. Daarvoor krijg je toegang tot het park, doe je aan verschillende gave activiteiten mee, en staan er drinken en een portie Lange Piepers voor je klaar. Inschrijven doe je op de feestsite.

  B-jeugd mag ervoor kiezen om mee te doen aan het avondprogramma. Overleg uiteraard wel even met je ouders.

  Clubfeest voor de senioren

  Op zaterdagavond 26 oktober zijn alle volwassen Aetos-leden en A-jeugd (en oud-leden van Aetos) vanaf 20 uur welkom in het Nederlands Openluchtmuseum. Het feest vindt plaats in de monumentale Loods Goes.

  Na een welkomstwoord zal feest- en coverband 3Xtra de avond compleet maken! Hun optreden wordt afgewisseld met een DJ die ook de avond zal afsluiten.

  Kaarten zijn in de voorverkoop 25 euro. Vanaf 19 oktober en aan de deur betaal je 30 euro per ticket. Voor de A-jeugd is er een aparte prijs van 12,50 euro per persoon. De genoemde ticketprijzen zijn inclusief gratis consumpties voor de hele avond!

  Koop je kaart op de feestwebsite. Klik hier om meteen je kaart te kopen.