• AETOS DE VOLLEYBALCLUB VAN ARNHEM
 • Fysiotherapie Rijnkade

  Even voorstellen...

 • Sinds een aantal jaar werken Aetos en Fysiotherapie Rijnkade samen voor begeleiding op sportmedisch vlak.

  Fysiotherapie Rijnkade is al jaren een begrip in Arnhem. De praktijk is gespecialiseerd in orthopedische sportfysiotherapie, waarbij met name knie, enkel, schouder en spierblessures veelvoorkomende klachten zijn. Daarnaast hebben wij ook een manueel therapeut zodat je ook met rug- en nekklachten bij ons terecht kunt!

  Vanuit Fysiotherapie Rijnkade is Arjan Hermsen de fysiotherapeut die de inloopspreekuren verzorgd. Arjan is gespecialiseerd in sportblessures en heeft inmiddels al behoorlijk wat leden van Aetos mogen helpen om blessurevrij te worden! Arjan is daarnaast zelf volleyballer en is daarom bekend met het spelletje en de veelvoorkomende klachten.

  Wil je advies of hulp bij een blessure? Arjan is 2x per maand aanwezig in de hal (EHBO ruimte).

  De data voor de komende tijd zijn:

  Maandag 4-3 19.00 - 20.00 Elderveld
  Donderdag 21-3 19.00 - 20.00 Middachtensingel
  Donderdag 4-4 19.00 - 20.00 Middachtensingel (ipv paasmaandag)
  Donderdag 18-4 19.00 - 20.00 Middachtensingel
  Maandag 6-5 19.00 - 20.00 Elderveld
  Donderdag 23-5 19.00 - 20.00 Middachtensingel
  Maandag 3-6 19.00 - 20.00 Elderveld
  Donderdag 20-6 19.00 - 20.00 Middachtensingel

   

  Lukt het niet op een van deze data te komen of heb je urgent hulp nodig? Dan ben je ook van harte welkom op onze praktijk!

  Om ervoor te zorgen dat wij er niet voor niks zijn, dien je je aan te melden via onderstaande link. Indien zich niemand gemeld heeft, zullen wij ook niet aanwezig zijn dus het is van belang je aan te melden!

  Zowel voor het inschrijven voor het inloopspreekuur als een reguliere afspraak kunnen jullie terecht op: https://www.fysiotherapierijnkade.nl/online-een-afspraak-plannen. Let op: bevestig je afspraak ook in het laatste scherm! Indien je geen bevestiging op de mail krijgt, is de afspraak niet gemaakt!

  Belangrijk: tijdens het inloopspreekuur vindt er geen behandeling plaats. Het is vooral bedoeld voor advies over wel/geen fysiotherapie nodig en advies hoe om te gaan met een blessure etc.

  Wie weet tot snel!