• AETOS DE VOLLEYBALCLUB VAN ARNHEM
 • Ons wedstrijdtenue

  Wedstrijdtenue senioren, jeugd en zitvolleybal
  De Nevobo-teams van Aetos spelen in een wedstrijdshirt in de kleuren van ons clublogo en een zwarte wedstrijdbroek. Deze kleding wordt door de vereniging aangeschaft voor een periode van drie jaar. Tijdens deze periode mogen competitiespelende leden gebruikmaken van deze kleding. Hiervoor betaalt ieder lid een bijdrage in de verenigingscontributie. Voor ieder team is een tas met 12 wedstrijdshirts beschikbaar. Indien er met een libero wordt gespeeld, is hiervoor ook een shirt in afwijkende kleurstelling beschikbaar (roze/zwart). 

  De midweekteams spelen niet in teamshirts van de vereniging. De meeste teams geven de voorkeur aan een zelf ontworpen shirt. Indien je toch een Aetos-shirt wilt aanschaffen dan kun je dit doen via de kledingcommissie.

 • Wedstrijdtenue CMV
  De wedstrijdkleding van CMV leden wordt door de leden (in de praktijk de ouders/verzorgers) zelf aangeschaft. 

  Clubkleding
  Naast de uniforme wedstrijdkleding is het mogelijk om zelf Aetos clubkleding te bestellen. De kledingcommissie heeft hiervoor in samenwerking met de leverancier een kledinglijn samengesteld. Zie ook Webshop clubkleding

  Ruilen van wedstrijdshirts en broeken jeugd en senioren
  De tassen met wedstrijdshirts en broeken zijn met zorg samengesteld om voor ieder spelend lid van het team een passend tenue beschikbaar te kunnen stellen. Uiteraard kan het voorkomen dat er -voor bijvoorbeeld een nieuw teamlid- geen passend tenue in de tas aanwezig is. 
  De kledingcommissie verzoekt met klem om in dat geval niet zelf op zoek te gaan naar een team met een passend tenue om mee te ruilen. Regel dit altijd in samenspraak met de kledingcommissie (door te mailen naar kleding@aetos.nl). De kledingcommissie houdt namelijk een administratie bij van de uitgegeven shirts en broeken per team. Deze administratie is alleen op orde te houden wanneer ruilingen ook via de commissie worden georganiseerd.

  Sponsoring van kleding
  Sponsoring van teams in de vorm van teamkleding verloopt via de sponsorcommissie (externerelaties@aetos.nl).