• AETOS DE VOLLEYBALCLUB VAN ARNHEM
 • Aetos Masterclass Trainingen

  Aetos organiseert Masterclasses voor de C tot en met de A-jeugd van Aetos en verenigingen uit de regio Arnhem. Deze extra trainingen zijn niet inbegrepen in de contributie. 

  Wat is een Masterclass training?

  Een masterclass training is een extra training die bedoeld is voor jeugdspelers die specifieke spelvaardigheden willen verbeteren. Het zijn trainingen waarbij een specifiek thema centraal staat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: een Masterclass Spelverdelen of een Masterclass Aanvallen (welke soorten aanvallen zijn er en wat bepaald de keuze?). Aetos is gestart met deze trainingen voor onze C tot en met de A- jeugd, maar jeugdleden van andere verenigingen zijn ook welkom. 

   

 • De Masterclass training wordt aangeboden in blokken van 5 trainingsavonden. Per seizoen zijn er 6 blokken. Binnen elk blok staat één thema centraal. De blokken van dit seizoen zijn:

  1. Blokkering & verdediging
  2. Service & service pass
  3. Bovenhands spelen & spelverdeling
  4. Aanval aan het net & 3 meter aanval
  5. Teamspel
  6. Beachvolleybal

  Men moet zich voor minstens 2 blokken inschrijven om aan deze trainingen te mogen deelnemen. Per blok kunnen maximaal 48 spelers deelnemen. De trainingen worden gegeven door een professionele hoofdtrainer met assistent trainers. Per blok streven wij ernaar om één training te laten verzorgen door een specialist. Dit is dan meestal een profesionele volleybalspeler. 

  Er wordt op dinsdagavond van 18.30 tot 20.30 getraind in sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. De kosten van deze extra trainingen zijn niet inbegrepen in de contributie. Per blok wordt EURO 55,00 inschrijfgeld betaald. Hiermee dekken wij o.a. de kosten van extra zaalhuur, de inhuur van de hoofdtrainer, assistent trainers en specialisten. Iedere deelnemer krijgt een t-shirt, een voedingsworkshop en gratis toegang tot een eredivsiewedstrijd.

  Wil je meer informatie ontvangen of je inschrijven? Neem dan contact op met onze jeugdcoordinator Kim van Wolswijk, e-mail: jeugdcoordinator@aetos.nl