• AETOS DE VOLLEYBALCLUB VAN ARNHEM
 • Welkom in de wereld van volleybal!

  Start to volley is een 10 weekse cursus waarbij je de basis van volleybal leert. Onze trainers staan klaar om je elke week 1,5 uur training te geven in deze mooie sport. De groep bestaat volledig uit beginners waardoor je ongeacht je leeftijd en fysieke status op een plezierige manier deel kan nemen!

  MOMENTEEL IS DE CURSUS VOLGEBOEKT.
  IN SEPTEMBER VOLGT EEN NIEUWE RONDE.

  Hoe ziet de cursus eruit?
  In de 10 trainingen gaan we aan de slag met de basistechniek, het balgevoel en het volleybalspel, zodat iedereen de basis van het volleybal kent en kan! Wij zorgen voor een rustige opbouw zodat iedereen kan aanhaken! Na die 10 weken spelen we een onderling toernooi als afsluiting van de cursus. Je kunt er daarna voor kiezen om door te gaan binnen onze club op gewenst niveau, maar dit is geen verplichting.

  Voor wie is het bedoeld?
  Het is een cursus voor mannen en vrouwen zonder echte volleybalervaring, die willen
  ervaren of volleybal wat voor hen is. Sportief of a-sportief, fysiek fit of conditioneel
  zwak, jong (vanaf 18 jaar) of ouder, dat maakt niet uit. Iedereen is welkom en kan meedoen.

  Wanneer?
  De cursus vind plaats op dinsdagen van 19:30 – 21:00 uur in onze gloednieuwe thuishal aan de Middachtensingel in Presikhaaf. 

  Kosten?
  De kosten voor deze cursus bedragen 50 euro. Mocht je binnen drie trainingen erachter komen dat het echt niks voor jou is of dat het fysiek niet lukt, dan kun je je alsnog afmelden en de helft van dat bedrag terug vragen.

  Contact?

  Heb jij vragen? Neem contact op met mij, Tessa Bulten, door te mailen naar starttovolley@aetos.nl