• AETOS DE VOLLEYBALCLUB VAN ARNHEM
 • Vragen? Hier vind je onze contactgegevens.

  Proeftraining
  Wil je een keer op proef komen trainen? Leuk je bent van harte welkom! Klik hier om je meteen aan te melden voor een proeftraining.

  Lidmaatschap
  Heb je vragen over je lidmaatschap? Inschrijven of uitschrijven? Gegevens wijzigen? Vragen over een afschrijving?
  Voor al dit soort zaken kan je terecht bij Babs van onze ledenadministratie: ledenadministratie@aetos.nl

  Vertrouwenspersoon
  Voel je je niet veilig binnen onze vereniging? Neem dan meteen contact op met een van onze vertrouwspersonen. Klik hier om in contact te komen met onze vertrouwenspersonen. 

  Algemene vragen
  Meer informatie nodig over onze vereniging? Stuur een e-mail naar secretaris@aetos.nl en wij reageren zo snel mogelijk. Toch liever iets per post sturen? Ons correspondentieadres: Volleybalvereniging Aetos, Vogelzang 15, 6662 VV Elst.

  Kijk ook eens bij de Veelgestelde Vragen (FAQ's).

 • Nieuwsberichten
  De razende reporters van de Communicatiecommissie (ComCom) zijn altijd op zoek naar nieuws. Wij maken de nieuwsbrief, beheren de website en plaatsen nieuwtjes op social media. Heb je nieuws? Wil je iets kwijt? Mail naar: communicatie@aetos.nl

 • Telefonische bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch niet bereikbaar. Onze vereniging wordt gerund door vrijwilligers, waarvan de meesten overdag aan het werk zijn. Wil je toch bellen, stuur dan een terugbelverzoek per e-mail. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.